BUANCO var i 2011 sponsor for Team Rynkeby Odense og Børnecancerfonden. Før en træningstur på 230 km. til Nordlangeland fik rytterne tanket godt op ved BUANCOs morgenbord. Inden afgang blev der taget holdfoto med den stolte sponsor Nick.

Vi støtter

BUANCO har gennem tiderne støttet mange fantastiske initiativer og foreninger. Vi ville ønske, at vi havde uanede midler og kunne støtte alle, der kontakter os, men det er desværre ikke muligt.

Da vi ikke får noget økonomisk udbytte af sponsoraterne, har vi besluttet at støtte ”med hjertet” til én organisation eller sag pr. år. Vi vælger ud fra, hvor vi mener at kunne gøre størst gavn, eller en sag vi har en speciel tilknytning til. Vi håber på forståelse for dette. 

 

I 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 støtter vi Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn

 

I 2013 / 2014 støtter vi Kræftens Bekæmpelse

Vi har i år besluttet at støtte Kræftens Bekæmpelse med et erhvervssponsorat.

Det glæder os, at der bliver gjort en kæmpe indsats på forskningsområdet, og at der afsættes midler til støtte og vejledning af patienter og pårørende. Heldigvis ses der hele tiden nye resultater på kræftområdet. Men vi er også godt klar over, at der stadig skal bruges mange penge til at løse gåden omkring kræft. Derfor har vi valgt at støtte her.

Du kan læse meget mere her: http://www.cancer.dk/stoet+os/for+virksomheder/  


I 2012 støtter vi KNÆK CANCER under Kræftens Bekæmpelse

Du kender garanteret selv en, der har eller har haft kræft og ville ønske, at vi kunne komme denne sygdom til livs hurtigst muligt. Det gør vi i hvert fald, og derfor har vi valgt at støtte Kræftens Bekæmpelses kampagne KNÆK CANCER i 2012.

Kræftens Bekæmpelse bruger de indsamlede midler til forskning, information til patienter og pårørende, informationskampagner og meget mere. Se eventuelt mere på www.cancer.dk og støt selv.

BUANCO støttede i 2011 BØRNECANCERFONDEN via Team Rynkeby

I 2011 valgte vi at sponsorere Børnecancerfonden via Team Rynkeby Odense.
Lulu havde valgt at tage udfordringen om at cykle fra Ringe til Paris op – med det gode formål at indsamle midler til Børnecancerfonden. Med hjælp fra sponsorer og cykelryttere lykkedes det hele Team Rynkeby at indsamle 9.700.000 kroner.
Pengene går til at forske indenfor forebyggelse og helbredelse af børnecancer. Endvidere anvendes der midler til at gøre hverdagen lidt bedre for familier til kræftramte børn, som går gennem en vanskelig tid.

 
 

Close [X]