Hvis du skal holde mange bolde i luften på adskillige lokationer fordelt ud over det ganske land, så er her en mulighed for at holde styr på alle data - samtidig er det en metode, hvor du kan forenkle opgaver og dermed spare penge.

Løsninger

Udfordring

Manglende og upræcise krav til serviceleverandøren i organisationer med mange lokationer og ejendomme er ofte årsag til dårlig kvalitet og medarbejderutilfredshed.

Derudover er det et stort ansvar at drive vedligehold på flere lokationer spredt over landet. Der er mange ukendte faktorer såsom skiftende medarbejdere, ændringer samt opdateringer, man skal forholde sig til dagligt. I mange tilfælde kan vejen til vigtige dokumenter være lang, men med en aktiv arkivløsning er det muligt at arkivere, genfinde og håndtere den samlede mængde dokumenter, servicekontrakter og tegninger langt mere effektivt.

Det er derfor essentielt at man har et system, der kan give præcise anvisninger til de udførende leverandører og dermed sikkerhed for, at opgaverne bliver udført.


Beskrivelse

BUANCOs Facility Management 1.01 er et aktivt arkiv, der ét sted samler alle stamdata vedrørende rengøring og bygningsvedligeholdelse over flere ejendomme. Systemet giver fuldt overblik over opgaverne i form af diagrammer og oversigter og giver samtidig et samlet visuelt overblik over status og prioriteringer. Med BUANCOs Facility Management 1.01 opnås der kontrol og overblik over data på tværs af lokationer, hvilket er en fordel for administratorer med vedligeholdelsesansvar for flere lokationer. Samtidig sikrer digital arkivering og strukturering af dokumenter ikke alene tidsbesparende administration, men samtidig fuld tilgængelighed og effektiv dataudveksling mellem interne og eksterne samarbejdsparter. For eksempel i forbindelse med ændringer og opdateringer.


Fordele

Systemet samler alle stamdata, herunder kontrakter, eksterne aktører, dokumenter og aftaler.
Det er altid opdaterede data på samtlige lokationer.
Effektiv og fælles samarbejdsplatform.
Skaber overblik på tværs af lokationer.
Sikker opbevaring og mulighed for at genfinde data øjeblikkeligt.
Sikrer tidsbesparende administration og lettere dataudveksling.
Giver mulighed for at højne kvalitets- og serviceniveau
Giver mulighed for løbende opfølgning på de aftalte services.
Giver mulighed for at forhandle bedre priser med leverandørerne.

 
 

Close [X]