Artikler

Januar 2015
Fynsk opfindelse fælder tyvebander 

Fyens Stiftstidende bragte den 25. januar 2015 denne artikel vedrørende SmokeCloak, som har vundet international pris for at opfinde DNA og blande det i tågekanoner
Artikel 1
Artikel 2 

Juli 2014
Usædvanligt godt 2013-regnskab

Fyens Stiftstidende bragte den 21. juli 2014 følgende artikel vedrørende BUANCO og SmokeCloak under overskriften: “Fynsk succes med tåge og kantiner”

 

Oktober 2013
Tør hvid røg fra Odense stopper tyveknægten

UgeAvisen Odense har fokus på sikring – specielt til private. I den forbindelse besøgte de SmokeCloak på hovedkontoret i Odense, og det kom der denne artikel ud af.


Oktober 2012
Martin Gruppen ud af tågesikring

Den fynske erhvervsmand Nick Bigler, som i forvejen ejer BUANCO SYSTEM A/S, er efter millionindsprøjtning blevet eneejer af sikringsfirmaet MSS Professional. Se hele artiklen her.

Juni 2012
“Ejerne fik klar besked af kollegerne” og “Mange kokke skaber væksten”

Nick og flere kolleger fik sammen med deres netværksgruppe i Netværk Danmark udtænkt store planer for BUANCO SYSTEM A/S.

Fyens Stiftstidende fulgte de fynske direktører og begivenhederne omkring deres udviklingsarbejde, og her kan du læse hele artiklen: Ejerne fik klar besked af kollegerne

Marts 2010
Firma scorer kassen på selvbetjente kantiner

Af Kim Dahl Nielsen, Mandag den 1. marts 2010, 14:49 For tredje år i træk oplever firma vækst, fordi firmaer og institutioner kan spare penge ved selvbetjente kantiner.

Fynske BUANCO SYSTEM A/S, der leverer selvbetjente kantineløsninger, oplever vækst for tredje år i træk og kommer ud med en omsætningsfremgang på syv procent i 2009, oplyser firmaet i en udsendt pressemeddelelse. En markant stigende efterspørgsel efter virksomhedens kantineløsninger munder ud i en samlet bruttofortjeneste på 8,3 millioner kroner, og i år vil BUANCO satse på et nyt forretningsområde inden for tågesikring og forventer en samlet vækst på 50 procent.

BUANCO SYSTEM A/S fra Haarby på Fyn, der via Card 8 systemet har specialiseret sig i adgangssystemer, tidsregistrering, kantinesystemer med mere har for alvor fået hul på markedet inden for kantinesystemer til virksomheder og offentlige institutioner.

Adm. direktør og ejer Nick Bigler siger i den udsendte pressemeddelelse, at han forventer en vækst på 25 procent i 2010 alene på kantineløsningerne.
– Den største efterspørgsel har vi oplevet på vores løsninger til kantinesystemer. Vores kantinesystemer har en pay back tid på ca. to år, og det trækker i virksomhederne, at det er muligt at rationalisere driften og spare bemanding, når der installeres selvbetjente kantineordninger. Vi har nu for alvor fået hul i gennem til hospitalssektoren og uddannelsessektoren, og det vil for alvor mærkes på væksten i 2010, forklarer Nick Bigler.

BUANCO A/S har endvidere taget hul på et nyt forretningsområde, der skal stå for 25 procent af væksten i virksomheden i 2010. Under navnet SmokeCloak Danmark A/S har BUANCO eneretten på distribution af de generatorer, der udvikler tåge i forbindelse med indbrud i butikker og dermed forhindrer tyve i at stjæle indbo eller produkter. Det er MSS Professional A/S i Risskov ved Aarhus, der er verdens førende producent af tågesikringsprodukter og opererer i mere end 60 lande, der står bag tågegeneratorerne.

Vi har indgået aftale med grossisterne Solar A/S og Lemvigh-Muller A/S, og vi har store ambitioner med de nye tågesikringsprodukter til først og fremmest detailsektoren, herunder tankstationer, optikere, juvelerer, apoteker, spillehaller, samt banksektoren og øvrige butikker, der ligger inde med høje værdier. Tågesikring er en af de mest fordelagtige løsninger på sikringsmarkedet, fordi tyvene ikke kan nå at stjæle eller ødelægge værdier på grund af den helt tørre og tætte tåge, forklarer Nick Bigler.

 
 

Close [X]