Der lægges store planer på BUANCOs månedsmøder! Der spises også meget brunsviger ;o)
Hent vores firmapræsentation som PDF-fil:
BUANCO-præsentation

Firmapræsentation

BUANCO SYSTEM A/S blev grundlagt i 1973. Vi er en dansk virksomhed, der selv udvikler, fremstiller og leverer kantinesystemer og adgangskontrol. Endvidere er vi den danske distributør på SmokeCloak tågesikring

I starten var ordet kundens…

I begyndelsen udviklede og producerede BUANCO alene kundespecifikke løsninger. Kortkodemaskiner, vejesystemer og Custom PC-boards er et udpluk af de produkter, vi har udviklet gennem tiden. Senere blev den første udgave af CARD8-Systemet udviklet og sat i produktion.


… det er det stadig

Systemet har siden udviklet sig til også at omfatte mange andre løsninger inden for identifikations- sikkerheds- og registreringssystemet. Udviklingen af systemet sker fortløbende og i tæt dialog med kunderne. Derfor er vores løsninger stadig i stor udstrækning tilpasset den enkelte kunde.

Målsætningen er klar

Vores mål er at udvikle et komplet ‘driftsmanagementsystem’, der dækker centrale dele af driften i en organisation. Vores hverdag former sig derfor blandt andet med at undersøge nye muligheder og udvikle CARD8 i forskellige retninger. Når én mulighed er afdækket, viser der sig ofte et hav af nye muligheder, som ikke før var til stede.


Vi ser på muligheder

Er du i tvivl, om CARD8 passer til dine behov, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende møde, og høre om dine muligheder.


Referencer

Vi fremsender gerne vores referenceliste. Vore kunder er blandt andet store og krævende virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der stiller høje krav til sikkerhed, kvalitet, brugervenlighed, funktionsdygtighed og præcision. BUANCO opfylder disse krav – herunder skoling og support.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 
 

Close [X]