Brug af periodesalg og kasseopgørelse

C8win32 åbnes (hvis der er to ikoner, skal det være administrations ikonet)

Man logger ind:

Periodesalg

Herefter vælger man Kantine fra menuen øverst.
Herunder vælges Statistik & udskrifter og herunder Udskriv periodesalg.

Periodesalg

Så kommer skærmbilledet med dagens transaktioner frem:

Periodesalg

Det er muligt at vise efter varegruppe ved at vælge summering på varegruppe:

Bemærk at der så kommer en knap frem Udsøgning ændret – klik her for at opdatere listen.

Denne knap skal der trykkes på før visningen bliver gennemført!

Periodesalg

Det er også muligt at udsøge salg for en periode.

Her vil man få vist salget fordelt på varegrupper i hele august måned:

Periodesalg

Resultatet kan udskrives på en almindelig printer.
Man trykker på knappen i bunden Vis udskrift…
Herefter trykker man på printer-ikonet i toppen og udskriften sendes til standard printeren.

Periodesalg

Hvis I har flere spørgsmål eller har problemer med at følge guiden, så er i velkommen til vores support-linie på 7217 0724. Læg venligst mærke til, at vi har en timepris på 1295 kroner eksklusiv moms, hvis I ikke har tegnet en serviceaftale der dækker problematikken med os.

Close [X]