Online support

BUANCO Support tilbyder online support og undervisning, hvor vi via internettet overtager din PC og derved kan arbejde direkte i jeres BUANCO software.
Vi kan hjælpe både med problemløsning, fejlsøgning, opsætning og brugerundervisning.
BUANCO serviceaftale, har online support inkluderet i din Licens og Serviceaftale.

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl. 8.00 – 16.00 & Fredag 8.00 – 15.00

Brugervejledninger

Quickguides:
Brug af periodesalg og kasseopgørelse

Vejledninger til Card8:
• C8ADK. Vejledning i adgangskontrol. Fylder 2,8 KB
• C8Brugere. Vejledning i administration af brugere. Fylder 2,5 KB
• C8Kantine. Vejledning i kantinesystemer. Fylder 2,3 KB
• C8Flextid. Vejledning i flextid

Statistik og dataudsøgning på omsætning:
• Kantine datasøgning for omsætning per varegruppe per salgsenhed
• Kantinedatasøgning for omsætning per varegruppe

Close [X]