Online support

BUANCO Support tilbyder online support og undervisning, hvor vi via internettet overtager din PC og derved kan arbejde direkte i jeres BUANCO software.

Vi kan hjælpe både med problemløsning, fejlsøgning, opsætning og brugerundervisning.

Timeprisen er kr. 1.295 eksklusiv moms for faktisk forbrug - dog faktureres minimum for en time.

Har du en BUANCO serviceaftale, hvor online support er inkluderet, faktureres der naturligvis ikke.

Kontakt os hvis I ønsker tilbud på en BUANCO serviceaftale inkluderende fri Hotline Support med mulighed for online support.

Close [X]