BUANCO gør din butik mere effektiv - Nem og hurtig betaling giver bedre indtjening

Tjen mere

Få et præcist overblik over salget og se, hvor du kan optimere indtjeningen

Kortere kø

Betaling foregår nemt og hurtigt, således at ekspeditionstiden forkortes

Mindre administration

Dagens omsætning overføres automatisk til dit bogføringssystem

100% driftssikkerhed

Betalingssystemet kører altid, også når internettet er nede

Tjen mere med BUANCO betaling

Jo mere, du ved om salget i din butik, jo nemmere kan du træffe de rigtige valg. BUANCOs betalingsløsning til bagerier giver dig et suverænt overblik over:

  • Salg pr. time
  • Salg pr. medarbejder
  • Salg pr. produkt

Løsningen giver dig vigtige oplysninger om, hvor du tjener dine penge. Og hvor du kan sætte ind for at tjene mere.

Hurtigere betjening af kunderne

Nem og hurtig betaling bidrager til en god købsoplevelse for dine kunder. De oplever, at køen afvikles hurtigere, og at de ikke spilder deres tid. Butikspersonalet oplever, at kundeflowet glider problemfrit, hvilket sænker stressniveauet og giver overskud til at smile og give god service.


Også når dagen er omme, og kassen skal opgøres, gør BUANCOs betalingssystem det hele lidt nemmere. Fordi alle produkter er kodet ind i kassen, er der ingen kassedifferencer på kortbetalingerne.


Vælg BUANCO og tag et stort skridt mod en bedre og mere effektiv bagerbutik.

Det driftssikre system

BUANCOs betalingssystem kører altid. Vores software er 100% driftssikker, selv hvis internettet går ned. Det betyder, at I stadig kan betjene kunder og gennemføre betalinger under eventuelle afbrydelser af adgangen til nettet.

Skulle der opstå andre problemer, for eksempel på grund af betjeningsfejl, er vores supportere klar til at løse dem via online adgang til jeres system.

Danmarks bedste og mest pålidelige dankortlæser

Vores betalingssystem leveres med terminalen Ingenico IPP350, der efter vores erfaring er den mest driftssikre terminal på markedet.

Den integrerer perfekt med vores betalingssystem, således at du få en problemfri håndtering af kundernes betalinger.

Perfekt integration til e-conomic og Axapta/ProInfo

BUANCOs betalingssystem er optimeret til integration med de mest udbredte økonomi- og administrationssystemer i bagerbranchen, herunder e-conomic og Axapta/ProInfo.

Det betyder, at dit nye betalingssystem passer perfekt ind i de systemer, du allerede anvender. Du skal ikke til at investere og sætte dig ind i en masse nyt, men kan hurtigt få glæde af nemmere betalinger via BUANCOs betalingsløsning.

Kom i gang på få uger

Når du først har besluttet dig for BUANCOs betalingssystem, skal du ikke vente længe på at nyde fordelene. Vi skal faktisk kun bruge en oversigt med jeres sortiment og priser for at kunne begynde opsætningen – ud over nem adgang til strøm og internet i din butik.

Vores teknikere tager hånd om opsætningen af det antal terminaler, du har bestilt. Alt bliver gennemtestet, så det er 100 % klar til brug, når vi kører igen. Og inden da har vi naturligvis sørget for, at dit personale har fået en grundig indføring i at bruge systemet.

Vi er her også i morgen

BUANCO har eksisteret siden 1970’erne, og vi har været med gennem den voldsomme udvikling, som betalingssystemer har gennemgået i perioden. I al beskedenhed er vi en af branchens mest erfarne udbydere af løsninger til bagere og kantiner.

Samtidig er vi solidt økonomisk funderet. Vi har branchens bedste kreditrating, AAA, og det er blot en yderligere sikkerhed for, at du kan regne med os. Du kan stole på, at vi er her for at hjælpe dig til markedets bedste, nemmeste og sikreste håndtering af betalinger i din forretning.

Ét telefonnummer at ringe til

Vores supportcenter er åbent på alle hverdage og er klar til hjælpe dig. Du kan ringe med alle typer spørgsmål. uanset om det drejer sig om kassen, dankort, MobilePay, integration til økonomisystemet eller lignende. Vores dygtige teknikere sørger for, at du hurtigt får løst din udfordring.

Ved hjælp af dit kassenummer kan supporteren logge ind på din enhed og i langt de fleste tilfælde løse problemet med det samme.

Ud over den almindelige support har vi en 24/7 nødhotline, så du kan få løst akutte problemer nårsomhelst.

Et udpluk af bagere, der har glæde af BUANCO betaling