BUANCO SoftIntelligence

SoftIntelligence

Datadistribution via SoftIntelligence
Produktet er unikt – ingen andre tilbyder noget lignende


Dine brugerdata fra flere forskellige systemer samles og giver virksomheden en bedre datakvalitet og et større overblik af for eksempel:

  • Adgangskontrol
  • Kantinebetaling
  • HR-system
  • Kopi / print
  • Kortproduktion med foto
  • Andre systemer, der vil være relevante for dig

Med vores produkt, SoftIntelligence, bliver du i stand til at styre brugerne i mange forskellige systemer, således at den enkelte bruger altid har de rettigheder, du har besluttet.

Dine brugere skal således kun være oprettet ét sted, hvorefter SoftIntelligence distribuerer fuldautomatiske brugerdata til alle de systemer, du ønsker. Efterfølgende holdes brugerdata løbende ved lige 24/7 i alle tilknyttede systemer. Ønsker du at spærre en bruger, skal det også kun foregå et sted.

Med en enkel brugerflade sikrer du en nem arbejdsgang. Den daglige vedligeholdelse forenkles, fordi brugerdata kun vedligeholdes i SoftIntelligence.

Hvis du i dag har “lukkede” systemer, kan de nu åbnes op. Fremover kan du tilkøbe de produkter, du ønsker, uden at det er nødvendigt med kun én leverandør.

Vores egne interne it-specialister har udviklet programmet på open source-platform i SQL-miljø.

Vi installerer produktet hos jer og yder naturligvis selv den efterfølgende service i forbindelse med oprettelse af en serviceaftale.

I forbindelse med implementering vil I ikke opleve driftsproblemer i overgangsperioden.

Mange store danske virksomheder er allerede vores kunder og anvender med succes