En kontantløs kantine – den smarte betalingsløsning til jeres kantine

Nem, sikker og hurtig betaling med kort

Elektronisk betaling gør hverdagen i kantinen langt lettere

Slip for uhygiejniske kontanter

En kontantløs kantine giver mere tryghed for brugere og personale

Tjen mere

Optimeret drift og mindre madspild styrker bundlinjen

100% driftssikkerhed

Betalingssystemet kører altid, også når internettet er nede

Gør frokostpausen til en endnu bedre oplevelse

Med BUANCOs smarte system til kantinebetaling bliver hverdagen i kantinen nemmere, både for personalet og brugerne:

 • Den enkelte ekspedition går hurtigere
 • Ventetiden ved kassen bliver kortere
 • Ingen besværlig og uhygiejnisk håndtering af kontanter og byttepenge

Den enkelte ekspedition går hurtigere

Med BUANCOs kantinebetaling skal kunderne ikke bekymre sig om koder og kontanter. De betaler bare med det kontaktløse kort, hurtigt og nemt. På den måde bruger medarbejdere, studerende og elever også mindre tid på at stå i kø.

Ventetiden ved kassen bliver kortere

Fordi den enkelte ekspedition går hurtigere med BUNACOs kantine software, så bliver ventetiden ved kassen også kortere. Det betyder mere tid til at spise og sludre med venner, klassekammerater eller kollegaer.  

Ingen besværlig og uhygiejnisk håndtering af kontanter og byttepenge

Sidst men ikke mindst så sikrer BUANCOs kontantløse kantinebetaling, at det er slut med besværlig og uhygiejnisk håndtering af kontanter. Det hele kører over medarbejdernes personlige kort, så kontakten mindskes så meget som muligt.

Det siger kunderne:

”Især er medarbejderne glade for ikke at skulle bruge deres pause på at stå i kø, da hastigheden i betalingssystemet gør, at man får klaret sin betaling lynhurtigt”

– Karin Madsen, kantineleder, Aalborg Universitetshospital

Bedre hygiejne uden kontanter

Udover at være en udfordring for effektiviteten, så kan mønter og sedler, som vandrer mellem mange hænder, være forbundet med hygiejneudfordringer i miljøer, hvor man håndterer fødevarer.

BUANCOs kantinesystem kan hjælpe jeres kantine til at blive helt fri for kontanter. Det smarte betalingskort scannes kontaktløst og uden kode, og dermed kan I begrænse den fysiske kontakt til et minimum. Desuden er det nemt at holde en sikker afstand mellem kantinepersonale og spisende - også i forbindelse med ekspeditionen.

Medarbejdere, elever eller forældre kan selv sætte flere penge ind på betalingskortet løbende via en smart webportal, således at der aldrig er behov for hverken kreditkort eller kontanter i kantinen.

Ud over den gode hygiejne slipper kantinens personale for at skulle håndtere kontanter, regne byttepenge, opgøre kassen og aflevere i banken. Kort sagt er der også gevinster at hente i forbindelse med administrationen af kantinen. Mange af BUANCOs kunder oplever faktisk en frigørelse af ressourcer i forbindelse med skiftet til BUANCOs kantine software.

Hverdagen er bare langt bedre og nemmere uden sedler og mønter.

Sæt penge ind eller træk i lønnen

BUANCOs system til kantinebetaling kan indrettes efter jeres behov. I kan vælge, at den enkelte bruger selv sætter penge ind på sit kort, eller I kan tilbyde automatisk træk via lønnen, når medarbejderen køber i kantinen.

Sæt penge ind

Den første løsninger er, at kortindehaveren selv indsætter penge på kortet via en webportal. Efter beløbet er indsat, vil det være disponibelt umiddelbart derefter. Når kortet bruges i kantinen, registreres købet straks, således at det registrerede restbeløb altid er aktuelt. Denne løsning er særligt velegnet til skolekantiner, fordi forældrene løbende kan sætte pengene ind på elevernes kort. Den bliver dog også anvendt med stor succes på en lang række arbejdspladser.

Automatisk løntræk

Den anden løsning er kantine betaling med automatisk løntræk. Ved denne løsning samles alle køb med kortet og afregnes via den månedlige lønseddel. Dette er den nemmeste løsning for medarbejderen, og mange af vores kunder har valgt at gøre det på denne måde.

Det siger kunderne:

”Kantinebetalingssystem og automatbetaling samt god service og høj teknisk kompetence. Alt det har vi fået ved at vælge BUANCO”

– Ulrich Solberg, Arla Foods

Pengene står på en konto, ikke selve kortet

De beløb, som kortindehaveren sætter ind, bliver registreret på en tilknyttet konto. Ikke på selve kortet. Det betyder, at hvis kortet skulle blive væk, så skal det blot spærres – pengene vil fortsat stå på kontoen.

Når det bortkomne kort erstattes med et nyt, vil kontoens indestående hurtigt være tilgængeligt igen på det nye kort. Det er derfor ingen katastrofe, hvis personlige kort bortkommer, da disse nemt kan erstattes uden større udgifter.

Når en bruger betaler med kort ved kassen, bliver kortindehaverens navn og billede vist på personalets skærm. Det er således nemt og hurtigt at kontrollere, at det er kortets rette ejer, der bruger det. Dette er med til at forhindre både misbrug og snyd med kantinekort.

Det siger kunderne:

”Når de bipper kortet, så får vi et billede op, hvor der står navn. Vi kan holde øje med, at det er den rigtige elev, og hvor mange penge der er tilbage på kontoen. Smart og nemt.

- Nicola Clausen, kantineleder, Søborg Skole

Udvid systemet efter jeres ønsker

BUANCO kantinebetalingssystem kan udvides med en række tilvalg, som gør det endnu mere brugervenligt for gæsterne og personalet i kantinen. Vi har mange års erfaring med skræddersyede løsninger, så derfor skal I ikke holde jer tilbage, hvis I har nogle særlige behov eller ønsker til det nye betalingssystem i jeres kantine.

Her på siden kan I se et par eksempler på muligheder for udvidelse, men vores tjenester er ikke begrænset til disse.

Eksempler på muligheder:

 • Betaling med eksisterende medarbejderkort
  Hvis jeres medarbejdere eller elever allerede har personale- eller studiekort, så tilbyder vi, at disse kan integreres med kantinebetalingssystemet, så de kun skal holde styr på ét kort.

 • Mulighed for at tilbyde kontantbetaling, parallelt med kort
  Det er muligt at sætte systemet op, så I både kan modtage kontant betaling og betaling med BUANCOs kantinekort i jeres kantine. Dette kan være smart, hvis I ofte får gæster eller andre udefrakommende i kantinen.

 • Kortbetaling i automater
  Hvis I ønsker at automatisere betalingen yderligere, så er det også muligt at opsætte kortbetaling i automater med BUANCOs kantine abonnement. Det kan desuden lette køen til betaling endnu mere.

 • Online bestilling af mødeforplejning
  Hvis I holder mange møder og jeres kantine står for mødeforplejningen, så kan I kombinere jeres kantine software med et online system til booking af mødeforplejning. BUANCOs mødeforplejningssystem gør det nemt og overskueligt for både kantinepersonale og medarbejdere at bestille og forberede mødeforplejning. Slut med glemte ordrer og alt for sene bestillinger.

Og der er meget mere. Tag en snak med os om, hvordan BUANCO kantineløsning kan opfylde jeres behov.

Klar til drift på få uger

Når vi har lavet en aftale, sørger vi for, at I hurtigt får glæde af jeres nye kantinesystem. Vi skal blot bruge en oversigt over jeres sortiment og priser, og så er vi klar til at installere.

Vores teknikere sætter udstyret op, installerer programmet, koder priser og varer ind – og de sørger naturligvis for, at personalet bliver grundigt instrueret i at bruge systemet.

Desuden handler en vigtig del af vores service om at være tilgængelig med tips, viden og problemløsning. Vores supportere sidder klar ved telefonen hver dag og kan i langt de fleste tilfælde løse problemer med det samme. De kender BUANCOs systemer som deres egen bukselomme og kan nemt få online adgang til lige præcis jeres system, så de fleste problemer kan løses, mens du stadig er i røret.

Det siger kunderne:

”Hvis jeg har nogen som helst problemer med vores kasser, så ringer jeg ind til BUANCO support. Jeg siger bare, hvad kassenummer, jeg er på, og så har supporten løst det lynhurtigt for mig.”

Lotte Hansen, medarbejder i Food Camp, Nyborg Gymnasium

Et udpluk af virksomheder, der har glæde af BUANCO kantinebetaling

Den kontantløse kantine er ikke langt væk

Udfyld og send formularen herunder, og du vil blive kontaktet af os inden for få dage.