BUANCOPAY - sikre elektroniske penge på brugernes kantinekort

Nemt at sætte penge ind på kortet

Brugeren tanker selv sit kort op via en webportal, nemt og hurtigt

Slip for håndtering af kontanter

Elektronisk betaling er nemmere, sikrere og mere hygiejnisk end sedler og mønter

Nem administration

Modtag en samlet betaling pr. måned og slip for daglige posteringer

Godkendt af Finanstilsynet

Systemet lever op til det højeste niveau af sikkerhed og har myndighedernes blå stempel

Sådan virker BUANCOPAY

BUANCOPAY er motoren i vores kontantløse system til kantinebetaling. Det er et system, der nemt og sikkert håndterer elektroniske betalinger fra brugernes kort til kantinen.

Brugeren sætter selv penge ind på kortet via kantinens webportal, og straks efter er kortet klar til brug. Skoleboden eller kantinen skal blot have en kortlæser, og så kører resten automatisk: Kantinen modtager en samlet betaling fra BUANCOPAY hver måned og skal således blot bogføre én postering månedligt i stedet for mange små hver dag – en stor administrativ lettelse

Mistet kort? Ikke noget problem

De penge, som brugeren indsætter, står ikke på selve kortet, men på en tilknyttet konto. Det betyder, at kortet blot skal spærres, hvis det bortkommer. Pengene vil fortsat være på kontoen.

Som en ekstra sikkerhed skal kantinens personale tjekke, at kortet bruges af sin rette ejer ved hjælp af navn og foto. Den høje grad af sikkerhed gør BUANCOPAY oplagt til skoler, hvor selv mindre børn trygt kan blive udstyret med et kort til køb i skoleboden.

Det siger kunderne:

”Når de bipper kortet, så får vi et billede op, hvor der står navn. Vi kan holde øje med, at det er den rigtige elev, og hvor mange penge der er tilbage på kontoen. Smart og nemt.

- Nicola Clausen, kantineleder, Søborg Skole

Mange muligheder

Med BUANCOPAY følger en række muligheder for at øge brugervenligheden for brugerne og besparelserne for kantinen.

Blandt de mange muligheder er:

  • Trække forbruget i lønnen, i stedet for at indbetale på kortet
  • Betaling med eksisterende studie- eller medarbejderkort
  • Kortbetaling i automater

Hvem håndterer pengene?

MSS Professional A/S modtager indbetalinger fra kortindehaverne og udbetaler de beløb, der er købt for, til de kantiner, der er tilknyttet BUANCOPAY.

MSS Professional er et danskejet firma, der driver BUANCO, og som står bag de tekniske løsninger, der er kernen i BUANCOs betalingsløsninger. Vi er godkendt som såkaldt ”e-penge udbyder” i henhold til Lov om Betalingstjenester og Elektroniske Penge.

Højeste grad af sikkerhed

Vi er underlagt særlige sikkerhedskrav med hensyn til de penge, kunderne sætter ind. Alle indbetalinger indsættes på en sikringskonto, der er kreditorbeskyttet. Det betyder, at disse penge er i sikkerhed for eventuelle kreditorer, som MSS Professional måtte have.

Det er dog værd at bemærke, at de indsatte midler ikke er beskyttet af den indskydergarantiordning, der gælder for indskud i eksempelvis banker.

Godkendt og overvåget af Finanstilsynet

Som udbyder af elektroniske penge er MSS Professional underlagt Finanstilsynets kontrol.

Vi arbejder nøje efter alle retningslinjer fra tilsynet og skal jævnligt dokumentere, at alle transaktioner foregår efter forskrifterne, og at sikkerheden er i top.

Kom i gang på få uger

Vi har etableret hundredvis af kantinesystemer over hele Danmark og vil også få dit op at køre i løbet af kort tid. Vores teknikere tager sig af opsætning, indlæsning af sortiment og pris og ikke mindst introduktion for kantinepersonalet, således at I får den bedste start.

Efterfølgende har I fuld og fri adgang til vores supportere, så I altid kan få svar på spørgsmål og løst eventuelle problemer, der måtte opstå.

Det siger kunderne:

”BUANCOs hurtige online-support betyder, at vi nemt og hurtigt får den hjælp, vi har behov for”.

- Jonna Nørremark, kantineleder, Skive Tekniske Skole